*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τουρισμός

Θεωρητική προσέγγιση


Συγγραφή: ·Γεώργιος Δ. Κολτσιδόπουλος
Έκδοση: 2005 από "Έλλην"
Σελ.:147 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-286-655-1


Θέμα: "Τουρισμός"

[...] Για το ότι η χώρα μας είναι μια από τις καλύτερες τουριστικές περιοχές του κόσμου και για το ότι πρέπει όλοι, και ιδιαίτερα οι ενασχολούμενοι με την τουριστική παραγωγική διαδικασία, να γνωρίζουν τα περί τουρισμού γενικά, γίνεται μια προσπάθεια μέσα από τις γραμμές του βιβλίου αυτού μιας θεωρητικής προσέγγισης του τουρισμού με σκοπό να κατανοήσει ο κάθε αναγνώστης το τι είναι ο τουρισμός και κατά πόσο μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα και το κυριότερο, να γίνει κατανοητό πως ο τουρισμός επηρεάζει και επηρεάζεται από το κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό πεδίο και το περιβάλλον, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του για όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην τουριστική διαδικασία. (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας