Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 9,74 €
Τεχνολογία ζαχαροπλαστικής
"Der Junge Backerin: Lehrbuch fur die Berufsausbildung" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)
Συγγραφή: ·Egon Schild
Μετάφραση: ·Πολυάννα Παπαφράγκου
Έκδοση: Ιανουάριος 2003 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:222 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-324-6
Θέμα: "Ζαχαροπλαστική"
Περιέχει:
-Ζυμάρια μαγιάς
-Ζυμάρια σε φύλλο
-Μαλακά ζυμάρια
-Ζυμάρια μορφής χυλού
-Ζυμάρια αμυγδαλωτών
-Ζυμάρια με αυγά
-Καβουρδισμένα ζυμάρια
-Ψησίματα και μέθοδοι παρασκευής
-Επικαλύψεις
-Τάρτες και επιδόρπια
-Παγωτά
-Συνταγές ζαχαροπλαστικής
(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ι, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ΙΙ, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Τεχνολογία αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Τεχνολογία αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Τεχνολογία αρτοποιίας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Επάγγελμα ζαχαροπλάστης, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Υλικά ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Υλικά αρτοποιίας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Τεχνολογία αρτοποιίας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Το αρτοποιείο, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Επάγγελμα αρτοποιός, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις