*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Marketing management για υπηρεσίες και τουρισμό

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Θεόδωρος Σ. Μπενετάτος · Γεώργιος Παπαγεωργίου ·Δημήτριος Στεργίου
Έκδοση: 2004 από "Έλλην"
Σελ.:301 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-286-833-3


Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση " "Μάρκετινγκ" "Τουρισμός"

"Πρόκειται για μια έξοχη και ιδιαίτερα περιεκτική πηγή στον τομέα του marketing management των υπηρεσιών και του τουρισμού. Πολύ λίγα βιβλία συνδυάζουν ένα τόσο πλήρες θεωρητικό υπόβαθρο με ένα σύνολο πρακτικών παραδειγμάτων. Θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου και τη βάση της διδασκαλίας του τουριστικού marketing και της διοίκησής του, στα πλαίσια της ελληνικής τουριστικής εκπαίδευσης. [...] (από το προλογικό σημείωμα του Νίκου Παπαλέξη, Προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Αχαΐας)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας