*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η πρώτη περίοδος της Βασιλείας στον βιβλικό Ισραήλ - 10ος αι. π.Χ.

"Die frühe Königszeit in Israel: 10. Jahrhundert v. Chr." (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: · Walter Dietrich
Μετάφραση: · Ιωάννης Χ. Μούρτζιος
Επιμέλεια: · Ιωάννης Χ. Μούρτζιος
Έκδοση: 2004 από "Πουρναράς Π. Σ."
Σελ.:566 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-242-297-1


Θέμα: "Ισραήλ" "Βίβλος"

[...] Οι διηγήσεις του βιβλικού ιστοριογράφου για την πρώτη περίοδο του θεσμού της βασιλείας είναι ιδιαίτερα γοητευτικές και συνάμα περίπλοκες, με ιδιαίτερα προβλήματα και έτσι εγείρουν διάφορα ερωτήματα: γιατί ο λαός απαίτησε από το Σαμουήλ βασιλιά - ο Ισραήλ χρειάζεται πραγματικά έναν βασιλιά, θα τον ωφελήσει ή θα τον βλάψει - γιατί ο Θεός "επέτρεψε" να αναδειχθεί βασιλιάς και στη συνέχεια να ανδρωθεί η βασιλεία με το Σαούλ, το Δαβίδ και το Σολομώντα κ.ά. Ελπίζουμε ότι πολλά απ' αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν με τη μελέτη του βιβλίου. [...] (από τον πρόλογο του μεταφραστή)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας