*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παγκοσμιοποίηση


Συγγραφή: · Ευστράτιος Β. Αλμπάνης
Έκδοση: 2003 από "Libro"
Σελ.:471 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-490-060-9


Θέμα: "Παγκοσμιοποίηση"

Η παγκοσμιοποίηση, η ουσιώδης μεταβολή πολιτισμού και η επιδίωξη παγκόσμιας επιβολής αποτελούν τους κύριους άξονες της ραγδαίας εξέλιξης που συντελείται σήμερα στον κόσμο και επηρεάζει άμεσα και καθοριστικά τη ζωή και τις προοπτικές μας. Το σύνολο της εξέλιξης αυτής, που θέτει τον άνθρωπο μπροστά σε κρίσιμες επιλογές για τη ζωή και το μέλλον του, εξετάζεται διεξοδικά και σε βάθος στο βιβλίο αυτό, το οποίο, στα πέντε χρόνια κυκλοφορίας του, είχε ιδιαίτερη επιτυχία, αποδοχή και αναγνώριση.
Εκτός από την παγκοσμιοποίηση και την πολιτική, οικονομική και πολιτισμικη διάστασή της, ο συγγραφέας εξετάζει διεξοδικά και σημαντικούς τομείς της σύγχρονης πραγματικότητας, όπως είναι ο πολιτισμός, η επικοινωνία, η ιδεολογία, το έθνος, η οικονομία, το περιβάλλον, η βία, το δίκαιο και οι διεθνείς σχέσεις, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα του σύγχρονου κόσμου, πραγματοποιώντας μια υπεύθυνη κριτική προσέγγιση της σύγχρονης πραγματικότητας και διερευνώντας σε βάθος τις προοπτικές που διαμορφώνονται.
Η παρούσα, τρίτη και αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου, περιλαμβάνει και αξιολογεί όλα τα νεότερα στοιχεία και τις μεταβολές που συντελέσθηκαν στα πέντε χρόνια που πέρασαν από την πρώτη έκδοση, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι μέχρι σήμερα εξελίξεις επιβεβαίωσαν, μία προς μία, τις διαπιστώσεις και προβλέψεις του συγγραφέα για τον κόσμο, την παγκοσμιοποίηση και τις προοπτικές της.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας