*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 13,24 €
Tastes of Sacrifice
The Pig Feast on Mykonos
Συγγραφή: · Δημήτρης Ρουσουνέλος
Έκδοση: Ιούνιος 2004 από "Ίνδικτος"
Σελ.:142 (19χ20), Πανόδετο, ISBN: 960-518-174-6
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική" "Λαογραφία, Ελληνική"
The pig-killing feast is the process-repeated each year so as to have become a custom -by which the products of the pig are prepared. Teamwork, gastronomic delights, celebration and song purge the custom of its central -albeit momentary- event, the killing of the beast. Indeed, these celebrations are an essential ingredient of pig-killing, providing the Dionysian current through which cultural matter flows direct from antiquity. [...]
(2002) Τα χοιροσφάγια στη Μύκονο, Ίνδικτος
(2001) Μυκονιάτικη μαγειρική, Ίνδικτος