*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βόλος 1881-1955

Ο χώρος και οι άνθρωποι


Συγγραφή: · Κώστας Λιάπης · Γιώργος Θωμάς · Βίλμα Χαστάογλου · Δημήτρης Παλιούρας ·Χρήστος Φώτου ·Αναστασία Κολιού - Μήτσιου ·Παναγιώτα Καλόγρη · Ευάγγελος Δ. Πρόντζας ·Λητώ Αποστολάκου ·Αναστασία Κονταξή · Μάρκος Ν. Ρούσσος - Μηλιδώνης ·Δημήτρης Τσιλιβίδης ·Ραφαήλ Φρεζής · Ελένη Φεσσά - Εμμανουήλ ·Χρύσα Δραντάκη ·Κωστής Δρυγιανάκης ·Γιάννης Μουγογιάννης ·Γιώργος Α. Παναγιώτου · Χαράλαμπος Γ. Χαρίτος ·Αγγελική Σκορδά (Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: · Χαράλαμπος Γ. Χαρίτος
Έκδοση: 2004 από "Βόλος"
Σελ.:325 (31χ24), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-85703-3-6


Θέμα: "Βόλος - Ιστορία"

Η επιλογή του Βόλου ως Ολυμπιακής Πόλης για το 2004 είναι μια σημαντική κατάκτηση στη σύγχρονη ιστορία της πόλης, η οποία όμως βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτιστικές υποδομές της πόλης, αλλά και στις αισιόδοξες και φιλόδοξες προοπτικές της.
Η παρούσα έκδοση συμβάλλει στη γνωριμία του κοινού με τα επιτεύγματα του Βόλου κατά τον 19ο και το α΄ μισό του 20ού αιώνα, περίοδο συγκρότησης των βασικών δομών του, αναδεικνύοντας τους παράγοντες εκείνους που διαμόρφωσαν τη σύγχρονη φυσιογνωμία του.
Είναι ένα έργο συλλογικό, που αποτυπώνει τον πνευματικό μόχθο και τα επιστημονικά ενδιαφέροντα ανθρώπων που ασχολήθηκαν με τη μελέτη της ιστορίας της πόλης είτε επειδή γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή είτε επειδή αποτελεί αντικείμενο της επιστημονικής τους έρευνας. [...]

(Κυριάκος Μήτρου, Δήμαρχος Βόλου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας