*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γνωστικές ανιχνεύσεις στη γλώσσα και στη γλωσσολογία

"Cognitive exploration of language and linguistics" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·René Dirven ·Marjolijn Verspoor
Μετάφραση: ·Αγγελική Αθανασιάδου ·Μιχάλης Μηλαπίδης
Επιμέλεια: ·Αγγελική Αθανασιάδου ·Μιχάλης Μηλαπίδης
Έκδοση: 2004 από "University Studio Press"
Σελ.:348 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-1289-2


Θέμα: "Γλώσσα" "Γλωσσολογία"

Οι "Γνωστικές ανιχνεύσεις στη γλώσσα και στη γλωσσολογία" είναι ένα νέο εκτενές εισαγωγικό βιβλίο για τη γλώσσα και τη γλωσσολογία. Απευθύνεται στους/στις φοιτητές/τριες που για πρώτη φορά ως ειδικοί/κές έρχονται σε επαφή με μια ποικιλία ευρωπαϊκών γλωσσών και μέσω αυτών με τις βασικές αντιλήψεις της γλωσσικής ανάλυσης. Οι αντιλήψεις αυτές ως προς τις δομικές και λειτουργικές πλευρές της γλώσσας βασίζονται στην ανάλυση μεγάλου αριθμού αυθεντικών γλωσσικών δειγμάτων όχι μόνο από την πρώτη γλώσσα των φοιτητών/τριών αλλά και από έναν αριθμό άλλων ευρωπαϊκών γλωσσών.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας