*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το μονοπάτι της δύναμης

Οι διδασκαλίες των Σαμάνων για επιτυχία στις επιχειρήσεις και στη ζωή

"The power path" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·José Stevens ·Lena Stevens
Μετάφραση: · Ανδρέας Χ. Παναγόπουλος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2004 από "Αρχέτυπο"
Σελ.:264 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-421-053-Χ


Θέμα: "Επιτυχία και προσωπικότητα" "Σαμανισμός"

Υπάρχει άραγε τόση μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ένα μάγο-θεραπευτή που πρέπει να θεραπεύσει μία αρρώστια και σε ένα σύμβουλο επιχειρήσεων που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια εταιρεία στα πρόθυρα της καταστροφής; Ένας σαμάνος που καλείται να διώξει μια κατάρα, δεν μοιάζει με το διευθυντή που προσπαθεί να βρει και να απομακρύνει τις αιτίες που ρίχνουν την παραγωγικότητα ενός τμήματος;
Για ένα σαμάνο η δύναμη είναι το παν. Σε όλο τον κόσμο οι σαμάνοι προσπαθούν να συγκεντρώνουν τη δύναμη που χρειάζονται για να εκτελούν τα καθήκοντά τους ως θεραπευτές, προφήτες, και οδηγοί για τους ανθρώπους τους. Δίχως αυτή τη δύναμη, οι σαμάνοι είναι ευάλωτοι στα στοιχεία της φύσης και αβοήθητοι σε περίπτωση αρρώστιας, αδιαθεσίας και πνευματικής κούρασης.
"Το μονοπάτι της δύναμης" μιλάει για το πώς οι σαμάνοι αντιλαμβάνονται τη ζωή σε σχέση με τη δύναμη. Ζώντας για πολλά χρόνια ανάμεσα στον κόσμο των ιθαγενών Huichol, στο κεντρικό Μεξικό, και στον κόσμο των επιχειρήσεων, ο Χοσέ και η Λένα Στήβενς καταφέρνουν, μέσα από απλές ασκήσεις και δοκιμασμένες μεθόδους, να δείξουν τον τρόπο που οι σύγχρονες επιχειρήσεις αλλά και οι απλοί άνθρωποι μπορούν να επιτύχουν μια αποτελεσματική επικοινωνία με τους γύρω τους και να επιλύουν τα προβλήματά τους, όσο σύνθετα κι αν είναι. Αυτή η απόκρυφη γνώση είναι πολύτιμη στη σημερινή ζούγκλα της καθημερινότητας όπως ακριβώς είναι χρήσιμη στις ζούγκλες του Αμαζονίου ή οπουδήποτε αλλού οι ιθαγενείς δίνουν τη μάχη της επιβίωσης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας