*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εκσκαφείς


Μετάφραση: ·Στέλλα Ζούπα
Εικονογράφιση: ·Rachel Wells
Έκδοση: 2004 από "Σαββάλας"
Σελ.:10 (19χ25), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-315-7


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Tα βιβλία της σειράς αυτής είναι αρκετά πρωτότυπα σαν κατασκευή και θα αγαπηθούν πολύ από τα μικρά παιδιά.
Γυρνώντας τις σελίδες θα έχουν την ευκαιρία να αγγίξουν και να αισθανθούν τη διαφορετική υφή των υλικών. Οι αισθήσεις της όρασης και της αφής πρωταγωνιστούν σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι παρατηρητικότητας και μάθησης. Μέσα στα βιβλία θα βρείτε φορτηγά, εκσκαφείς, μπουλντόζες, νταλίκες, με γυαλιστερά παράθυρα, σαγρέ επιφάνειες, ραβδώσεις, ενώ τα σχέδια και τα χρώματα θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.
Τα παιδιά που θαυμάζουν τα μεγάλα οχήματα και συχνά ονειρεύονται να μεγαλώσουν και να τα οδηγήσουν, θα ανακαλύψουν ένα κόσμο ολοκαίνουργιο, λαμπερό που θα τα παρασύρει σε ατέλειωτο παιχνίδι.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας