*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα ωραιότερα ποιήματα για το παιδί


Ανθολογία: ·Θανάσης Α. Καστανιώτης · Θανάσης Θ. Νιάρχος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2004 από "Εκδόσεις Καστανιώτη"
Σελ.:187 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-03-3792-6


Θέμα: "Νεοελληνική ποίηση - Συλλογές "

Αν την ανθολογία με "Τα ωραιότερα ποιήματα για το παιδί" την τοποθετήσουμε πλάι στις ανθολογίες με "Τα ωραιότερα ποιήματα για τη μάνα" και "Τα ωραιότερα ποιήματα για τον πατέρα", παρατηρούμε να σχηματίζεται μια "τριλογία". Σαφώς και ήταν στις προθέσεις μας η τριλογία αυτή, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε το "χρόνο" που καθεμιά τους θα είχε ολοκληρωθεί. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η τέταρτη έκδοση με "Τα ωραιότερα ποιήματα για τη μάνα" χαρακτηρίζεται ως "έκδοση συμπληρωμένη", επόμενο είναι να θεωρούμε και τις δύο άλλες "ανοιχτές" σε προσθήκες - όπως άλλωστε οφείλει να είναι κάθε ανθολογία.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας