*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δέκα λαμπερά αστέρια


Συγγραφή: ·Treesha Runnells
Μετάφραση: ·Στέλλα Ζούπα
Εικονογράφιση: ·Sarah Dillard
Έκδοση: 2004 από "Σαββάλας"
Σελ.:22 (24χ18), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-376-9


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Tα αρνάκια παρατηρούν το βραδινό ουρανό και ξαφνικά δέκα υπέροχα αστέρια αρχίζουν να λάμπουν. Τα αρνάκια αρχίζουν να κάνουν ευχές που πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη, να μετρούν τα άστρα, μετατρέποντας το λιβάδι σε ένα μαγικό τόπο όπου όλα μπορούν να συμβούν. Τα αστέρια λάμπουν στο σκοτάδι του ουρανού αλλά και του δωματίου δίνοντας έτσι την αίσθηση στα μικρά παιδιά που παρακολουθούν την ιστορία ότι συμμετέχουν και αυτά σε αυτή τη μαγική γιορτή.
Η σειρά βιβλίων που ασχολούνται με την αριθμητική και τους αριθμούς εισάγει τα παιδιά σε έναν κόσμο μάθησης και διασκέδασης, καθώς τα παιδιά μετρούν τους ήρωες της κάθε ιστορίας και παρακολουθούν τις περιπέτειές τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας