*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κρυμμένος ιππόκαμπος

"Secret seashore" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Stella Blackstone
Μετάφραση: ·Στέλλα Ζούπα
Εικονογράφιση: ·Clare Beaton
Έκδοση: Οκτώβριος 2004 από "Σαββάλας"
Σελ.:30 (25χ26), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-412-9


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Τα καταπληκτικά νέα αυτά βιβλία μάς ξεναγούν στον κόσμο των ψαριών και των ζώων. Είναι φτιαγμένα με πολύ πρωτότυπο τρόπο και η εικονογράφησή τους έχει γίνει με συνδυασμό υφάσματος και άλλων υλικών, που δίνουν την αίσθηση του μπατίκ.
Στο βιβλίο αυτό ακολουθούμε τον ιππόκαμπο που προσπαθεί να κρυφτεί στο μυστηριώδη κόσμο του βυθού. Εκεί μας δίνεται η ευκαιρία να συναντήσουμε πολλά είδη ψαριών και να μάθουμε πολλά πράγματα γι’ αυτά. Η φαντασία και η παρατηρητικότητα, η γνώση και η διασκέδαση, η πρωτοτυπία και η καλλιτεχνική δημιουργία συνθέτουν ένα καταπληκτικό βιβλίο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας