*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο άνθρωπος στο φεγγάρι

Ξέρει ο Μπομπ τα μυστικά της δουλειάς του;

"Man on the moon" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Simon Bartram
Μετάφραση: ·Στέλλα Ζούπα
Έκδοση: Νοέμβριος 2004 από "Σαββάλας"
Σελ.:30 (31χ24), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-396-3


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Σπάνια θα συναντήσουμε τόσο καλογραμμένες ιστορίες σε παιδικό βιβλίο, με εξαιρετική εικονογράφηση και το καταπληκτικό χιούμορ όσο διαθέτουν αυτές οι δύο ιστορίες του Simon Bartram. Ποιος είναι ο άνθρωπος στο φεγγάρι; Φυσικά ο Μπομπ! Πιθανόν να τον έχετε ακουστά. Κάνει την πιο υπέροχη δολειά του κόσμου, εργάζεται στο φεγγάρι!
Ξέρει τα πάντα γι’ αυτό και μας δίνει πληροφορίες. Αυτό όμως που δεν ξέρει και το γνωρίζουμε μόνο εμείς είναι το ότι στο φεγγάρι υπάρχουν εξωγήινοι!
Καταπληκτικές ιστορίες, εξαιρετική εικονογράφηση, περιπετειώδη διάθεση και συνεχής εκπλήξεις περιέχονται στα δύο αυτά βιβλία. Ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο μυστήρια, χρώματα και πλάσματα της φαντασίας που ζωντανεύουν και μας παρασέρνουν.


Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας