*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Σεξουαλική υγεία των ανδρών


Συγγραφή: · Philip Kell · Vanessa Griffiths
Μετάφραση: ·Ντίνα Σάπκα
Έκδοση: 2004 από "Χρυσή Πέννα"
Σελ.:272 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-245-140-8


Θέμα: "Σεξουαλικές διαταραχές"

Πρακτικές απαντήσεις σε εκατοντάδες πραγματικές ερωτήσεις που υπέβαλαν άνδρες και οι σύντροφοί τους, για την σεξουαλική υγεία και την σεξουαλική δυσλειτουργία.
Οι σωστές σεξουαλικές και συναισθηματικές σχέσεις είναι ζωτικής σημασίας για όλους μας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά εμπόδια τα οποία προκαλούν αναστάτωση, δυστυχία και απώλεια ερωτικής επιθυμίας και ικανότητας. Η ανικανότητα να επιτευχθεί σεξουαλική ικανοποίηση ή οργασμός επηρεάζει κάθε ενήλικο σε κάποια στιγμή της ζωής του, αλλά για 1 στους 10 άντρες αυτό είναι ένα μόνιμο και ανησυχητικό πρόβλημα. Πάνω από 60% του ανδρικού πληθυσμού, ηλικίας πάνω από 60 ετών αντιμετωπίζει πρόβλημα δυσλειτουργίας της στύσης -ακόμα κι αν έχουν δοκιμαστεί και εφαρμοστεί ιατρικά αποδεδειγμένα, αξιόπιστες θεραπείες.
Αυτό το ανεκτίμητο βιβλίο απαντά σε όλες στις ερωτήσεις σας σχετικά με την σεξουαλική και συναισθηματική υγεία. Οι ειδικοί Δρ. Philip Kell και Vanessa Griffiths αποδεικνύουν πώς τα σεξουαλικά και τα προβλήματα στις σχέσεις, μπορούν να λυθούν και πως όλοι μας μπορούμε να έχουμ υγιείς και πλήρεις πλήρεις σεξουαλικές σχέσεις.
"Η σεξουαλική υγεία των ανδρών" περιλαμβάνει:
-Εποικοδομητικές πρακτικές συμβουλές για άνδρες -και τις συντρόφους τους- για τη σεξουαλική υγεία και τη δυσλειτουργία
-Ιατρικά ακριβείς και ευκολονόητες πληροφορίες
-Απαντήσεις σε ερωτήσεις που ίσως διστάζετε να υποβάλετε στο γιατρό σας
-Πληροφορίες για τις αιτίες καθώς για τις διάφορες θεραπείες, συσκευές και εξοπλισμό που υπάρχουν.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας