*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μύκονος

Γεύση και παράδοση: Αυθεντικές μυκονιάτικες συνταγές


Συγγραφή: · Όλγα Μάρκαρη
Μετάφραση: ·Widian Al Hilaly
Έκδοση: Δεκέμβριος 2004 από "Εικών"
Σελ.:168 (23χ25), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-87772-3-2


Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική"

Τετράδια συνταγών, κιτρινισμένα από τον χρόνο, βγήκαν από τα συρτάρια, σκονισμένα φωτογραφικά άλμπουμ ξεφυλλίστηκαν και υπέροχες μνήμες ξύπνησαν, για νασυγκεντρωθούν τα πολύτιμα στοιχεία που συνθέτουν την παρούσα έκδοση και προβάλλουν ένα ολοζώντανο κομμάτι της Μυκούνου, αυτό της παράδοσης και του πολιτισμού.
Μέσα από τις αυθεντικές συνταγές που παρουσιάζονται, ξεδιπλώνονται ήθη και έθιμα αιώνων, σε μια προσπάθεια συνάντησης του χθες με το σήμερα. Προβάλλονται γεύσεις και παραδόσεις -πολλές από τις οποίες ανάγονται στους αρχαίους χρόνους- που οι σημερινοί κάτοικοι του νησιού συνεχίζουν με σθένος να διατηρούν.
Οι αναγνώστες αυτού του βιβλίου θα "περιηγηθούν" στην κουζίνα και τις παραδόσεις της Μυκόνου, θα γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα και θα μάθουν τα μυστικά μαγειρικής των γυναικών της, τα οποία περνούν από γενιά σε γενιά.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας