*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 9,94 €
Η Ισμήνη των ουρανών
Μυθιστόρημα
Συγγραφή: · Σοφία Κουβανίδου
Έκδοση: Δεκέμβριος 2004 από "Αρμός"
Σελ.:331 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-527-312-8
Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"
Μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή, πέρα για πέρα φανταστική. Συνέβη στην Αθήνα, μια χρονιά με πολλές βροχές. Είναι μερικοί που καλοδέχονται τα συμβάντα της ζωής κι είναι ήρεμοι κι άλλοι τα μάχονται και ταλαιπωρούνται.
Ο Χάρης "περνάει καλά", αλλά ψάχνει κάτι καλύτερο. Ο Θεόφιλος έμαθε ότι ο πόνος τον πάει μπροστά. Και προσπαθεί, ό,τι ζει να του μένει σαν την αίσθηση που αφήνει η πεταλούδα στα δάχτυλα... Η Βενετία άφησε τη μοίρα να χαραχτεί πάνω της ήσυχα. Κάποιος όμως παλεύει με το σκοτάδι. Ο Μανώλης φτιάχνει γέφυρες με τους άλλους και παρακολουθεί τα συναισθήματά του. "Ήτανε να γίνει. Προχώρα! Γεύσου τις χαρές της ζωής!", ψιθυρίζει η ουράνια Ισμήνη.
Όλοι τους θυμίζουν ότι η ζωή υφαίνεται ανάμεσα σε κρυμμένο μεγαλείο και φανερή ανεπάρκεια. Άμα το δεχτείς παίρνεις δύναμη, απλώνεσαι. Και γίνονται οι μέρες πιο γιορτινές!
(2010) Μαρμελάδα μανταρίνι, Αρμός
(2002) Κάποιος να με νοιάζεται, Αρμός

Kouvanidou, Sofia ¹