*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μύθοι και θρύλοι

Ιστορίες που λάμπουν από καλοσύνη και ομορφιά ψυχής

"The lion book of tales and legends" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Lois Rock
Μετάφραση: · Μαρία Αγγελίδου
Εικονογράφιση: · Christina Balit
Επιμέλεια: ·Νέστορας Γ. Χούνος
Έκδοση: 2004 από "Άγκυρα"
Σελ.:96 (27χ22), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-422-191-4


Θέμα: "Μύθοι - Βιβλία για παιδιά" "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο θαύματα, ελπίδα και πίστη. Κι αφήστε τις ιστορίες του να σας μαγέψουν. Αυτό το βιβλίο αντλεί από την πλούσια κληρονομιά των θρύλων και των λαϊκών διηγήσεων της χριστιανικής πίστης άλλων τόπων και άλλων εποχών. Κάποιες απ' αυτές τις ιστορίες, σαν την ιστορία του Αγίου Χριστοφόρου, είναι ευρύτερα γνωστές. Κάποιες, σαν την ιστορία του τέταρτου μάγου, έχουν πολλές παραλλαγές. Ορισμένες, σαν την ιστορία του Αβελάρδου, δεν έχουν ακουστεί πολύ. Όλες, όμως, είναι όμορφες, ικανές να μας βάλουν σε σκέψεις, ικανές να μας διδάξουν και να μας ψυχαγωγήσουν.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας