*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εφαρμογές Η/Υ στον τουρισμό

Διαδίκτυο και τουρισμός: Κρατήσεις, αφίξεις σε ξενοδοχειακή εφαρμογή


Συγγραφή: ·Νικόλαος Γ. Κόμινης ·Ιωάννης Ε. Ιωάννου
Έκδοση: 2004 από "Interbooks"
Σελ.:164 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-390-143-1


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα" "Τουρισμός"

Η Πληροφορική έχει φέρει επανάσταση στην ανθρώπινη κοινωνία. Σήμερα έχει εφαρμογές σχεδόν σε κάθε δραστηριότητα. Ο τουρισμός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το παρόν βιβλίο επιχειρεί να παρουσιάσει τις δυνατότητες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε ώστε να διευκολυνθούμε σε κάθε τουριστική δραστηριότητα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το αναλυτικό πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για το μάθημα Εφαρμογές Η/Υ στον Τουρισμό, το οποίο διδάσκεται στη Β' τάξη του 1ου κύκλου των TEE, το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη.
Στο πρώτο, "Διαδίκτυο και τουρισμός" (κεφάλαια 1 -3), δίνονται οι απαραίτητες γνώσεις ώστε ο μαθητής να γνωρίσει το Διαδίκτυο και να μάθει να το χρησιμοποιεί ειδικότερα σε τουριστικές εφαρμογές, όπως σύνδεση σε ιστοσελίδες ξενοδοχείων και τουριστικών οργανισμών, εικονικές on line κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία ή θέσεων σε αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες, επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.
Στο δεύτερο μέρος, "Κρατήσεις, αφίξεις σε ξενοδοχειακή εφαρμογή" (κεφάλαια 4-6), παρουσιάζεται η ξενοδοχειακή εφαρμογή ΕΡΜΗΣ. Οι μαθητές θα γνωρίσουν να καταχωρούν καρτέλες πρακτορείων και εταιρειών, συμβόλαια allotment και τιμοκαταλόγους, να κάνουν κρατήσεις κάθε είδους, να εμφανίζουν και να αναλύουν τα πλάνα κρατήσεων καθώς και να απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα δωματίων. Επίσης, θα μάθουν να καταχωρούν αφίξεις, αλλαγές δωματίων, αλλαγές συμφωνίας καν αλλαγές πρακτορείων, να διεκπεραιώνουν το κλείσιμο της ημέρας και να εκτυπώνουν αναφορές.
Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από αρκετές και ποικίλες ασκήσεις ώστε να μπορέσουν να αφομοιωθούν όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν.
Ελπίζουμε το βιβλίο αυτό να αποτελεί χρήσιμο βοήθημα για όσους σπουδάζουν τις τουριστικές εφαρμογές αλλά και για όσους εργάζονται στο χώρο αυτό. (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας