*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κοινωνιολογία και ψυχολογία του τουρισμού


Συγγραφή: · Περικλής Ν. Λύτρας
Έκδοση: 2004 από "Interbooks"
Σελ.:208 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-390-142-3


Θέμα: "Τουρισμός"

Το μικρό αυτό πόνημα, αναφέρεται στον Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, και συγκεκριμένα στην ειδικότητα των -Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων-, αφορά το γνωστικό πεδίο της Κοινωνιολογίας και της Ψυχολογίας Τουρισμού. Ο γενικός σκοπός της συγγραφής αυτής της ενότητας είναι:
- Η ανάπτυξη γνώσεων και η κριτική αντιμετώπιση των κλάδων τόσο της τουριστικής κοινωνιολογίας όσο και της τουριστικής ψυχολογίας.
- Η κατανόηση της σημαντικότητας του ατόμου ως κοινωνικού και ατομικού όντος μέσα στη σύγχρονη πολύπλοκη και πολυσύνθετη κοινωνία.
- Η αναγνώριση των διαφορών μεταξύ ατόμων και λαών σε θέματα κουλτούρας, νοοτροπίας, στάσεων, αξιών και ο σεβασμός αυτών των διαφορών.
- Η κατανόηση της συμπεριφοράς του τουρίστα - καταναλωτή της εποχής μας, η οποία παρουσιάζει σημαντικότατες αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.
- Η κατανόηση των επιρροών και αλληλεπιδράσεων του τουρισμού τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
- Η ανάπτυξη ικανότητας επικοινωνίας και η συνειδητοποίηση της σπουδαιότητας των ανθρώπινων κοινωνικών σχέσεων στην επαγγελματική και προσωπική ικανοποίηση.
Η συγγραφή αυτή εντόπισε το ενδιαφέρον της στην ολοκληρωμένη, σαφή, ακριβή και ταυτόχρονα επιστημονικά -προσιτή- στους σπουδάζοντες τον τουρισμό, ανάλυση και ερμηνεία των δεδομένων της σύγχρονης κοινωνιολογίας και ψυχολογίας του τουρισμού σε ελληνική και σε διεθνή κλίμακα.
Αν το εγχείρημα αυτό είναι πραγματικά πετυχημένο, θα το κρίνουν αυτές και αυτοί στους οποίους και απευθύνεται...

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας