*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο καημός του έρωτα

"Mal de amores" (Πρωτότυπος τίτλος )

Συγγραφή: · Ángeles Mastretta
Μετάφραση: ·Κατερίνα Ρούφου
Έκδοση: Οκτώβριος 1998 από "Ωκεανίδα"
Σελ.:376 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-410-084-Χ


Θέμα: "Ισπανόφωνη πεζογραφία (Μεξικό) - Μυθιστόρημα "

Το Μεξικό φλέγεται από την επανάσταση. Η καρδιά της Εμίλια από τον έρωτα, για δυο άντρες. Καθώς η πατρίδα της, το Μεξικό, παραδέρνει από την επανάσταση στον εμφύλιο διχασμό και τα αυταρχικά καθεστώτα διαδέχονται το ένα το άλλο, η καρδιά της βρίσκεται κι αυτή χωρισμένη στα δυο: ο φλογερός επαναστάτης, φίλος της από τα παιδικά χρόνια, μπαινοβγαίνει στη ζωή της, παρασέρνοντάς την σ' ένα έρωτα γεμάτο εκπλήξεις, ένταση και περιπέτεια. Από την άλλη, ο γιατρός ξυπνάει μέσα της την αγάπη για την ιατρική και της προσφέρει γαλήνη και σιγουριά μες στο χαλασμό και την αβεβαιότητα του εμφυλίου πολέμου.

(1998) Το τραγούδι της ζωής, Ωκεανίδα

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας