*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ιστορίες της Βίβλου για παιδιά

"The lion book of five-minute Bible stories" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Lois Rock
Μετάφραση: · Ασπασία Σιγάλα
Εικονογράφιση: ·Richard Johnson
Έκδοση: 2005 από "Σαββάλας"
Σελ.:96 (26χ22), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-475-7


Θέμα: "Βίβλος - Βιβλία για παιδιά"

Το βιβλίο Ιστορίες της Βίβλου για παιδιά περιλαμβάνει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές και πιο ωραίες ιστορίες της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης· ιστορίες που έχουν αγαπηθεί πολύ στο πέρασμα των αιώνων από μικρούς και μεγάλους.
Οι ιστορίες που αναφέρονται στο βιβλίο είναι γραμμένες σε απλή και κατανοητή γλώσσα με μορφή παραμυθιού, που τόσο αγαπούν τα παιδιά. Έχει εικονογράφηση πολύ φωτεινή και χαρούμενη για να περνάει αισιοδοξία και καλά μηνύματα στους μικρούς μας φίλους.
Η δημιουργία του κόσμου, ο κήπος της Εδέμ, η κιβωτός του Νώε, Ο πύργος της Βαβέλ, όλα τα βιβλικά πρόσωπα, όπως ο Μωυσής, ο Δαβίδ, ο Γολιάθ και ο Ιωνάς παρουσιάζονται μέσα στο βιβλίο φτάνοντας στην ιστορία του Χριστού.
Με απόλυτο σεβασμό στα πρωτότυπα ιερά κείμενα και χωρίς ακρότητες, το βιβλίο αυτό θα εξοικειώσει τα παιδιά με τα θρησκευτικά και τη θρησκεία μας, ενώ θα τους δώσει να καταλάβουν με απλά λόγια τα βαθιά και πανανθρώπινα διδάγματα που γεννώνται μέσα από αυτές τις εκπληκτικής ομορφιάς και σημασίας ιστορίες.
Το βιβλίο αποτελεί ένα πολύ καλό δώρο για παιδιά από 6 ετών και πάνω, ενώ κάλλιστα μπορεί να διαβαστεί και σε μικρότερα παιδιά από τους γονείς, τους συγγενείς ή τους δασκάλους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας