*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κρητική υγιεινή διατροφή

Αλήθειες και μυστικά


Συγγραφή: ·Στέλιος Ρίγλης
Έκδοση: Νοέμβριος 2005 από "Κέρκυρα - Economia Publishing"
Σελ.:238 (22χ22), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8386-19-5


Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική"

Το βιβλίο αυτό, "Κρητική υγιεινή διατροφή - Αλήθειες και μυστικά", αποτελεί έναν οδηγό ποιοτικής ζωής. Είναι μια προσπάθεια μύησης στην κρητική κουζίνα και στα μυστικά της.
Μυστικά υγείας και μακροζωίας που "κρύβονται", χιλιάδες χρόνια τώρα, κάτω από το λαμπερό χρυσό του ελαιόλαδου, το ρουμπινί κόκκινο του κρασιού, το βαθύ κίτρινο του μελιού, το αστραφτερό πράσινο των λαχανικών, την πολύχρωμη ενδυμασία των φρούτων και των αρωματικών βοτάνων.
Τα μυστικά αυτά κρύβονται και στον τρόπο που αποκτούμε τα αγαθά της κρητικής γης, τρόπο με τον οποίο ως επεξεργασμένα πια προϊόντα φτάνουν στο τραπέζι μας.
Η πρωτογενής παραγωγή βασίζεται στην τοπική κοινωνία, στις εδαφοκλιματολογικές συνθήκες και τις καλλιεργητικές φροντίδες. Είναι συνδεδεμένη με την παράδοση και τον φυσιολογικό τρόπο παραγωγής αγροτικών προϊόντων που σέβεται τον άνθρωπο καταναλωτή.
[...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)

(2005) Cretan Healthy Diet, Κέρκυρα - Economia Publishing

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας