*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ


Συγγραφή: · Jeff Lindsay
Μετάφραση: ·Παρασκευή Αυγουστίνου
Έκδοση: 2005 από "Anubis"
Σελ.:294 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-306-496-3


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Αστυνομική λογοτεχνία"

Τα όνειρά του είναι σκοτεινά...
Τα φονικά του ένστικτα αποτρόπαια...
Όμως μόνο οι εγκληματίες έχουν λόγο να τον φοβούνται...
Ένα σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό στις ΗΠΑ και μεταφράστηκε στα γερμανικά, τα ιταλικά και τα γαλλικά, γνωρίζοντας ανάλογη επιτυχία. Ο συγγραφέας του, Jeff Lindsay, ολοκλήρωσε πρόσφατα τη συγγραφή του δεύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Ντέξτερ Μόργκαν.
Ο Ντέξτερ Μόργκαν εργάζεται ως τεχνικός στα αιματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας του Μαϊάμι. Είναι ευγενικός, διακριτικός, ετοιμόλογος και σπανίως προκαλεί την προσοχή. Είναι γοητευτικός αλλά αδιαφορεί για το γυναικείο φύλο. Η συνηθισμένη, ενίοτε ανιαρή ζωή του κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό: ο Ντέξτερ είναι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος.
Μια τραυματική παιδική εμπειρία ευθύνεται για τη δημιουργία του απαθούς αυτού κτήνους. Υπό την καθοδήγηση του θετού του πατέρα, ο Ντέξτερ αποφασίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο σκοτώνοντας μόνο εγκληματίες.
Η ήσυχη ζωή του αλλάζει ξαφνικά όταν το Μαϊάμι συγκλονίζεται από τη δράση ενός μανιακού δολοφόνου που φαίνεται να μιμείται τον Ντέξτερ. Ένα τρομακτικό ερώτημα γεννιέται μέσα του. Μήπως τελικά είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τα στυγερά εγκλήματα που με τόσο ζήλο προσπαθεί να εξιχνιάσει;

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ