*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το τίμημα της πολιτικής


Συγγραφή: · Δήμος Λ. Παπαδημητρίου
Υπεύθυνος Σειράς: · Γεώργιος Ο. Αναστασιάδης
Έκδοση: 2005 από "University Studio Press"
Σελ.:361 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-1387-2


Θέμα: "Πολιτική - Ιστορία - Ελλάς"

Κομβικό σημείο της προσωπικής διαδρομής του συγγραφέα είναι το τίμημα της πολιτικής. Οι σελίδες του βιβλίου προσφέρουν στον αναγνώστη ένα συναρπαστικό ταξίδι στη μνήμη από τη ζοφερή εποχή του εμφυλίου πολέμου ως τις μέρες μας.
Παράλληλα παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και στοιχεία για τον αντιδικτατορικό αγώνα των Ελλήνων στη Σουηδία, για τα βιώματά του από τη γόνιμη θητεία του στην πολιτική μας ζωή μετά την πτώση της δικτατορίας, καθώς και σκέψεις για τις προϋποθέσεις και την προοπτική της συμμετοχικής δημοκρατίας στη νέα εποχή.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας