*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα κλινικά σημεία στην παθολογία

Έγχρωμος άτλας

"Diagnosis in color physical signs in general medicine" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Michael Zatouroff
Μετάφραση: ·Σταύρος Ανευλαβής
Επιμέλεια: · Ελευθέριος Ανευλαβής
Έκδοση: 2005 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:439 (19χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-242-9


Θέμα: "Παθολογία "

[...] Αυτή η συλλογή κλινικών φωτογραφιών είναι μια εκλεκτική επιλογή που αγκαλιάζει ευρέως την παθολογία. Οι εικόνες είναι κατανεμημένες ανατομικά, και όχι κατά ασθένειες, επειδή τα φυσικά σημεία εξετάζονται τοπογραφικά. Κατά συνέπεια, οι εικόνες που σχετίζονται με μία κατάσταση μπορούν να βρεθούν σε διαφορετικά μέρη του βιβλίου.
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα φυσικό σημείο όπως φαίνεται στην κλινική εξέταση στο κρεβάτι του αρρώστου, και περιλαμβάνουν τα μικρά καθώς επίσης και τα προφανή και αδρά χαρακτηριστικά. Μερικές φορές, διάφορες εικόνες της ίδιας κατάστασης απεικονίζονται έτσι ώστε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ασθένειας να μπορούν να συσχετιστούν.
[...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας