*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η ελληνική δικαιοσύνη χωρίς προσωπείο

Οι οδυνηρές εμπειρίες του εισαγγελέα που ανακάλυψε τη 17Ν


Συγγραφή: ·Παναγιώτης Α. Κρίθυμος
Έκδοση: 2005 από "Ελεύθερη Δικαιοσύνη"
Σελ.:163 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Δίκες" "Τρομοκρατία"

Για όλους όσους έχουν συνειδητοποιήσει ότι η δικαιοσύνη έχει υποβαθμιστεί σε μια γραφειοκρατική μηχανή που διεκπεραιώνει πρωτίστως άνομα συμφέροντα κυκλωμάτων και αδίστακτων κέντρων εξουσίας, το επόμενο ερώτημα-κραυγή αποκτά κάθε μέρα όλο και πιο μεγάλη επικαιρότητα:
Πότε επιτέλους θα επέλθει η λύτρωση; Πότε θα αναβλύσει το καθαρτήριο ποτάμι της οργής, για να σαρώσει τη παλιά νοοτροπία, τις αμαρτωλές διασυνδέσεις και τους επαγγελματίες αμοραλιστές και να μεταμορφώσει τη δικαιοσύνη σύμφωνα με τα οράματα του λαού, των ποιητών και των φιλοσόφων;
[...] Έτσι λοιπόν υπήρξε μια εξέλιξη που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε και ο πιο ευφάνταστος νους. Ο παντοδύναμος αρχηγός της τρομοκρατίας μετανοεί και αποφασίζει να δώσει πληροφορίες και στοιχεία σε ένα κυνηγημένο και συκοφαντημένο από το σύστημα εισαγγελέα, καθώς δεν εμπιστεύονταν την ακεραιότητα κανενός άλλου από τους μεγαλόσχημους λειτουργούς και παράγοντες της ελληνικής δικαιοσύνης και της κρατικης εξουσίας. Αυτή η εξέλιξη δεν αποτελούσε μόνο τον απόλυτο θρίαμβο αυτού του μοναχικού και αγωνιστή εισαγγελέα αλλά και μια δικαίωση της πραγματικής δικαιοσύνης που αυτός υπηρέτησε με συνέπεια και διάρκεια παρά το λυσσαλέο και αδιάκοπο πόλεμο του συστήματος σε βάρος του, ένα είδος κάθαρσης που οδήγησε το δράμα στην ολοκλήρωσή του.
[...]

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας