*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα μυστήρια του Ρεν-λε-Σατό

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά του τόπου απ' όπου ξεκίνησαν οι θρύλοι του Αγίου Αίματος, του κοινού της Σιών και του Κώδικα Ντα Βίντσι

"The holy place" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Henry Lincoln
Μετάφραση: ·Βαγγέλης Συκιώτης
Έκδοση: 2005 από "Έσοπτρον"
Σελ.:236 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8317-58-4


Θέμα: "Ιησούς Χριστός" "Ναΐτες - Ιστορία" "Σταυροφορίες"

Τα Μυστήρια του Ρεν-λε-Σατό είναι το νέο συγκλονιστικό βιβλίο του Henry Lincoln, συγγραφέα του best-seller "Άγιο αίμα, άγιο Γκράαλ" - το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και πληροφοριών για το διεθνές best-seller "Κώδικας Ντα Βίντσι".
Το αίνιγμα που περιβάλλει το μικρό χωριό στους πρόποδες των Πυρηναίων αφορά σε έναν θρυλικό -αλλά καταραμένο- θησαυρό, η ανακάλυψη του οποίου έθεσε υπό αμφισβήτηση πολλές παραδοσιακές χριστιανικές πεποιθήσεις και εισήγαγε την αιρετική πιθανότητα να υπάρχει γενιά απογόνων του Ιησού! Μια συναρπαστική ιστορία που μας πηγαίνει πολύ πίσω, μέχρι τις Σταυροφορίες και την εμφάνιση των Ναϊτών Ιπποτών με τα τρομερά μυστικά τους.
Μετά από πολυετείς επιτόπιες έρευνες, αποκωδικοποιήσεις και αναλύσεις σε περγαμηνές, ταφόπλακες, εκκλησίες και πίνακες ζωγραφικής, ο Lincoln αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός τεράστιου "γεωμετρικού ναού", αόρατου σε όλους εκτός από ελάχιστους μυημένους, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα συνδέεται με το Άγιο Δισκοπότηρο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας