*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αρχιτεκτονική υπολογιστών

"Computer Architecture" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · John L. Hennessy · David A. Patterson
Μετάφραση: ·Διονύσης Πνευματικάτος ·Δημήτρης Σερπάνος ·Γιώργος Σταμούλης
Έκδοση: 2005 από "Τζιόλα"
Σελ.:1284 (25χ17), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-418-076-2


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές"

[...] Στις μέρες μας και στην περιοχή της αρχιτεκτονικής υπολογιστών, πιστεύω ότι υπάρχει ένας αριθμός υποθέσεων που θα επαληθευτούν. Κάποιες δεν είναι αμφιλεγόμενες, όπως ο νόμος του Moore ο οποίος πιθανότατα θα ισχύει για άλλη μια δεκαετία και ότι η πολυπλοκότητα των μεγάλων ολοκληρωμένων πλησιάζει τα όρια του πρακτικού, συχνά ξεπερνώντας το όριο της θετικής αμοιβής για την επιπλέον πολυπλοκότητα. Περισσότερο αμφιλεγόμενες ίσως η μοριακή ηλεκτρονική η οποία υπόσχεται να μειώσει το κόστος αποθήκευσης και πιθανόν των λογικών κυκλωμάτων, τα οπτικά δίκτυα τα οποία θα αυξήσουν δραματικά το εύρος ζώνης και θα μειώσουν τον ρυθμό σφαλμάτων επικοινωνίας, και ότι το λογισμικό θα συνεχίσει να είναι αναξιόπιστο καθώς είναι τόσο δύσκολο, και ότι τα θέματα ασφαλείας θα συνεχίσουν να είναι σημαντικά καθώς η απουσία τους είναι τόσο καταστροφική.
Η εκμετάλλευση των ισχυρά θετικών τάσεων που καταγράφονται σε αυτό το βιβλίο και η χρήση τους για να περιοριστούν τα αρνητικά αποτελέσματα θα προκαλούν την επόμενη γενιά αρχιτεκτόνων υπολογιστών, οι οποίοι θα σχεδιάζουν ένα εύρος συστημάτων πολλών σχημάτων και μεγεθών.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας