
*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 25,14 €
Γνήσια ελληνική κουζίνα
"Real Greek Food" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: ·Θεόδωρος Κυριακού ·Charles Campion
Μετάφραση: ·Ειρήνη Τσατσούλη
Φωτογραφία: ·Gus Filgate
Έκδοση: 2005 από "Τερζόπουλος Βιβλία"
Σελ.:192 (28χ22), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-7220-71-4
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική"
Το βιβλίο "Γνήσια ελληνική κουζίνα" προωθεί την ελληνική μαγειρική στον 21ο αιώνα. Είναι η γιορτή των γνήσιων γεύσεων και γαστρονομικών εμπειριών που διατηρήθηκαν στα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, μέσα από διαδικασία ανανεωτική και σύγχρονη. Η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτές τις υπέροχες συνταγές είναι ο Θεόδωρος Κυριακού, ταλαντούχος σεφ που προκάλεσε, αμφισβήτησε και άλλαξε την αντίληψη όλης της Ευρώπης για το τι σημαίνει ελληνική κουζίνα. Το εστιατόριό του, Real Greek, προσφέρει ικανοποίηση και στο κοινό και στους γευσιγνώστες. Εδώ, ένωσε τις δυνάμεις του με τον συγγραφέα μαγειρικής Τσάρλς Κάμπιον για να δημιουργήσουν αυτό το γνήσια ελληνικό βιβλίο μαγειρικής.
(2005) Ελληνικές γεύσεις, Τερζόπουλος Βιβλία