*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εικόνες από τον κόσμο της γεύσης

"L' imagerie des petits gourmands" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Philippe Simon ·Marie - Laure Bouet
Μετάφραση: ·Τατιάνα Γαλάτουλα
Εικονογράφιση: ·Colette David ·Isabelle Rognoni
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2005 από "Modern Times"
Σελ.:118 (23χ19), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-441-095-4


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Τώρα τα παιδιά μπορούν να αντιληφθούν τη σημασία της σωστής διατροφής μέσα από απλά κείμενα και υπέροχες εικόνες με χιούμορ. Οι μικροί αναγνώστες ανακαλύπτουν την προέλευση και τις ομάδες των τροφών, καθώς και τη χρησιμότητα των συστατικών τους. Ακόμα μαθαίνουν πώς παρασκευάζονται τα τρόφιμα και πώς γίνεται η επεξεργασία τους, προτού δοθούν προς κατανάλωση. Έτσι, τα παιδιά κατανοούν από νωρίς τη σπουδαιότητα της ισορροπημένης διατροφής, ώστε να αναπτυχθούν σωστά και να ξέρουν να διαφυλάσσουν πάντα την υγεία τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας