*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι πατριάρχες της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας

Η θρησκευτική, εθνική και κοινωνική προσφορά


Συγγραφή: ·Μιχαήλ Τρίτος
Έκδοση: 2004 από "Κυριακίδη Αφοί"
Σελ.:254 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-343-764-6


Θέμα: "Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία " "Πατέρες της Εκκλησίας "

Η Ορθόδοξος Εκκλησία της Ρουμανίας, στην οποία ανήκει σήμερα το 86,6% του συνολικού πληθυσμού της χώρας, είναι η κυρίαρχη πνευματική δύναμη του ρουμανικού κράτους. Παρουσιάζει μια εντυπωσιακή άνθηση σε όλους τους τομείς της εκκλησιαστικής και γενικότερα της πνευματικής ζωής. Κύρια χαρακτηριστικά της γνωρίσματα είναι η βαθύτατη βιωματική προσέγγιση του λαού στο μυστήριο της εκκλησίας, το υψηλό θεολογικό επίπεδο του κλήρου, το νηπτικό και ασκητικό ιδεώδες του ρουμανικού ορθόδοξου μοναχισμού, η υποδειγματική ενοριακή ποιμαντική διακονία και η εκκλησιαστική θεολογική παιδεία.
Όλα αυτά συνθέτουν το πνευματικό μεγαλείο της ρουμανικής εκκλησίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας