*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 5,55 €
I sapori delle isole Ioniche
Corfu, Paxos, Lefkada, Ithaca, Cefalonia, Zante, Kythira
"A Taste of the Ionian" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: ·June Marinos
Έκδοση: 2003 από "Τερζόπουλος Βιβλία"
Σελ.:36 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7220-57-9
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική - Μεταφράσεις στα ιταλικά"
Γευθείτε και απολαύστε την παραδοσιακή τοπική κουζίνα της Ελλάδας.
Ελαφριά, υγιεινή και νόστιμη, η μαγειρική των Ιονίων νήσων παρελαύνει μέσα από τις σελίδες αυτών των χαρτωμένων βιβλίων.
Η συγγραφέας μαγεύτηκε από την απλότητα της ελληνικής μαγειρικής και άρχισε να μαζεύει παραδοσιακές συνταγές απ' όλη την Ελλάδα από τις αρχές του '50. Οι συνταγές της, γραμμένες προσεκτικά, δοκιμασμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου μαγειρέματος, είναι λεπτομερείς και κατατοπιστικές.
Ανακαλύψτε την μαγεία της Ελληνικής κουζίνας!
(2004) An Odyssey into Greek Cooking, Τερζόπουλος Βιβλία
(2004) Aubergines, Μαρίνου
(2003) A Taste of Cyclades, Τερζόπουλος Βιβλία
(2002) A Taste of the Ionian Islands, Τερζόπουλος Βιβλία
(2001) Die Kuche von Kreta, Τερζόπουλος Βιβλία
(2001) A taste of Crete, Τερζόπουλος Βιβλία
(1998) Odyssee durch die griechische Küche, Τερζόπουλος Βιβλία