Κατηγορίες για "Τροφή - Τεχνολογία"
Βιβλία για "Τροφή - Τεχνολογία"
-
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης και συσκευασίας τροφίμων
Αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Λουλούδα Α. Μποσνέα
[University Studio Press]
Περισσότερα -
Ασφάλεια τροφίμων
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Δήμητρα Σάνδρου, Λάζαρος Κούρτης
[University Studio Press]
Περισσότερα -
Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα
Ανθιμία Μ. Μπατρίνου
[Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης]
Περισσότερα -
Γενετικά μεταλλαγμένες τροφές
Είναι ασφαλείς; Εσείς θα αποφασίσετε
Laura Ticciati, Robin Ticciati
[Βασδέκης]
Περισσότερα -
Τυποποιημένα αρτοπαρασκευάσματα
Κλαδικές μελέτες
Συλλογικό έργο
[ICAP]
Περισσότερα -
Ποιοτικός έλεγχος και τεχνολογία αλιευμάτων
Κ. Π. Βαρελτζής
[Σύγχρονη Παιδεία]
Περισσότερα -
Τεχνολογία ζωοτροφών
Ποιοτικός έλεγχος
Γεώργιος Κ. Παπαδόπουλος
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Πρακτικός οδηγός πρόσθετων στοιχείων
Αριθμοί Ε: Πρόσθετα συντηρητικά και βελτιωτικά στα τρόφιμά μας
Ibrahim Elmadfa, Erich Muskat, Doris Fritzsche
[Καρακώτσογλου]
Περισσότερα -
Χημεία τροφίμων
Δημήτριος Μπόσκος
[Γαρταγάνης Δ. Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων
Ευάγγελος Δ. Πανέρας
[University Studio Press]
Περισσότερα -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων
Κωνσταντίνα Τζιά, Αλέξανδρος Τσιαπούρης
[Παπασωτηρίου]
Περισσότερα -
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
Παναγιώτης Σ. Ρόδης
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
[University Studio Press]
Περισσότερα -
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως
Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
[University Studio Press]
Περισσότερα
