Εκδότης "Τσιτσιλώνης Α."
-
Σάλτσες
Γλυκιές και αλμυρές
Michel Roux
Περισσότερα -
Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής
Jeni Wright, Eric Treuille
Περισσότερα -
Το μεγάλο βιβλίο του καφέ
Πλήρης οδηγός που ακολουθεί τον καφέ στο ταξίδι του από τον απλό κόκκο μέχρι το ακαταμάχητο ρόφημα
Mary Banks, Christine McFadden, Catherine Atkinson
Περισσότερα -
Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια
Με πάνω από 150 γευστικές συνταγές από την πλέον διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο
Laurent Duchene, Bridget Jones
Περισσότερα -
Food Cost
Κοστολόγηση στην κουζίνα
Franco Luise
Περισσότερα