Βιβλία
-
Λεξικό γαστρονομίας
Γληγόρης Ζώης
[Βιβλιοεπιλογή]
Περισσότερα -
Το παλιό συνταγολόγιο
Θεανώ Αβραμοπούλου
[Το Δόντι]
Περισσότερα -
Μέλι
Ένας θησαυρός γαστρονομίας
Λεωνίδας Μπέλτσος
[Εκδόσεις iWrite]
Περισσότερα -
Πόλη μου, γεύση μου, ζωή μου
İstanbulum, Tadım Tuzum Hayatım
Meri Cevik Simeonidu
[Iason Books]
Περισσότερα -
Κυκλαδικός πολιτισμός & γαστρονομία
Συλλογικό έργο
[Λευκή Σελίδα]
Περισσότερα -
Στο εστιατόριο
Η κοινωνία στο πιάτο μας
Christoph Ribbat
[Βιβλιοπωλείον της Εστίας]
Περισσότερα -
Η μαγειρική είναι αγάπη, τέχνη, τεχνική
Hervé This, Pierre Gagnaire
[Πόλις]
Περισσότερα -
Και διηγώντας τα... να τρως
Ιστορίες και συνταγές εδεσμάτων
Μελίσσα Στοΐλη
[Κίχλη]
Περισσότερα -
Η γεύση της μνήμης
Αναμνήσεις και εξομολογήσεις ενός κριτικού εστιατορίων
κριτικός γεύσης Επίκουρος
[Ίκαρος]
Περισσότερα -
Η νέα ελληνική κουζίνα
Περί της ελληνικότητας του μουσακά, της γαστρονομικής μας ταυτότητας και της ανανέωσής της
κριτικός γεύσης Επίκουρος
[Ίκαρος]
Περισσότερα -
Μισοψημένο
Anthony Bourdain
[Νάρκισσος]
Περισσότερα -
Το θεσπέσιο ταξίδι στη γεύση
Nuova Gastronomia: Οι 33 γαστρονομικοί τίτλοι που θα μεσουρανήσουν στο μέλλον
Κίμων Γεωργίου
[Ταξιδευτής]
Περισσότερα -
Comedo ergo sum
Δέκα διάλογοι για το πνεύμα του φαγητού
κριτικός γεύσης Επίκουρος
[Νόβολι]
Περισσότερα -
Εις υγείαν... με κόκκινο κρασί
Roger Corder
[Modern Times]
Περισσότερα -
Ημερολόγια κουζίνας
Μιχάλης Μιχαήλ
[Ποταμός]
Περισσότερα -
Sweet Suite in Greece
Συλλογικό έργο, Ίρις Κρητικού, Νότης Κατσέλης, Άρης Σφακιανάκης, Άννα Στερεοπούλου
[Elia]
Περισσότερα -
Αλμανάκ για τους εραστές του καλού φαγητού
Grimod De la Reynière
[Πολύτροπον]
Περισσότερα -
Ο γαστρονομικός πολιτισμός από την αρχαιότητα έως σήμερα
Ήδιστον λογόδειπνον
Jean - François Revel
[Πολύτροπον]
Περισσότερα -
Η γαστρονομία ως καλή τέχνη
Η φυσιολογία της γεύσης
Jean Anthelme Brillat - Savarin
[Στοχαστής]
Περισσότερα -
Μοριακή γαστρονομία
Κατσαρόλες και δοκιμαστικοί σωλήνες
Hervé This
[Εκδόσεις Πατάκη]
Περισσότερα