Βιβλία
-
Τα τυριά της Ελλάδας
Προέλευση - Ιστορία - Γεύσεις
Ηλίας Μαμαλάκης
[Αρμός]
Περισσότερα -
Φτιάχvω μόνος μου τυρί και γιαούρτι
Θωμάς Μπίντσης, Φώτης Παπαδήμας
[Ψύχαλος]
Περισσότερα -
Κρέμες, γιαούρτι, τυρί
36 συνταγές
Συλλογικό έργο, Στέλιος Παρλιάρος, Γρηγόρης Γαστεράτος, Νίκη Χρυσανθίδου, Εύη Βουτσινά
[Η Καθημερινή]
Περισσότερα -
Εύκολες συνταγές με τυριά
Αλέξανδρος Παπανδρέου
[Ψυχογιός]
Περισσότερα -
Τυρί
Τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών
Θωμάς Μπίντσης, Φώτης Παπαδήμας
[Ψύχαλος]
Περισσότερα -
Η μεγάλη εγκυκλοπαίδεια: Τυριά
Ένας πλούσιος οδηγός για όλα τα τυριά του κόσμου και 100 αλμυρές και γλυκές γεύσεις με τυρί
Juliet Harbutt, Roz Denny
[Modern Times]
Περισσότερα -
120 προτάσεις με φέτα
Ορεκτικά, κυρίως πιάτα, επιδόρπια
Γιάννης Γκελντής
[Ερευνητές]
Περισσότερα -
Τυριά
[Ψυχογιός]
Περισσότερα -
Λεξικό για τυριά
Παραγωγή, προέλευση, τύποι, γεύση
Anne Iburg
[Τζιαμπίρης - Πυραμίδα]
Περισσότερα