*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 29,21 €
Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων
Συγγραφή: ·Γεώργιος Δ. Καραουλάνης
Έκδοση: 2005 από "Σταμούλη Α.Ε."
Σελ.:401 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-351-621-Χ
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Βιομηχανία ειδικών προϊόντων"
Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθηθούν στο έργο τους οι υπεύθυνοι για την ποιότητα στις βιομηχανίες των τροφίμων φυτικής προέλευσης. Επίσης είναι πολύ χρήσιμο στους σπουδαστές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και των ΤΕΙ, των οποίων οι σπουδές έχουν σχέση με τα τρόφιμα.
Το πρώτο μέρος περιέχει τις βασικότερες, κατά τη γνώμη μας, αναλύσεις των τροφίμων φυτικής προέλευσης, το δεύτερο τις βασικές αρχές του σωστού ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και το τρίτο τους παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα των οπωροκηπευτικών πριν και μετά την επεξεργασία. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον συγγραφέα, αν το βιβλίο βοηθήσει στην παραγωγή τροφίμων καλύτερης ποιότητας στη χώρα μας. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
(2012) Σωστή διατροφή και υγεία, Καραουλάνης Γεώργιος Δ.
(2009) Βιολογία και τεχνολογία των οπωροκηπευτικών μετά τη συγκομιδή, Σταμούλη Α.Ε.
(2007) Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών, Σταμούλη Α.Ε.
(2003) Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών, Art of Text