Κατηγορίες για "Τροφή - Τεχνολογία"
Βιβλία για "Τροφή - Τεχνολογία"
-
Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία
Συστήματα τροφίμων-διατροφής. Επισήμανση και ασφάλεια
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων
Βλαδίμηρος Π. Λουγκοβόης
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Fennema. Χημεία τροφίμων
Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin
[Παρισιάνου Α.Ε.]
Περισσότερα -
Διατροφή και χημεία τροφίμων
Σοφία Μηνιάδου-Μεϊμάρογλου, Χαράλαμπος Προεστός
[Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών]
Περισσότερα -
Μηχανική τροφίμων
Θεμελιώδεις έννοιες. Φαινόμενα μεταφοράς. Βασικές διεργασίες
Χαράλαμπος Ν. Λαζαρίδης, Αθανασία Μ. Γούλα
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Τα τρόφιμα και η θαυμαστή μηχανή του πεπτικού συστήματος
Ευγένιος Χατζούδης
[Έναστρον]
Περισσότερα -
Τα τρόφιμα και η θαυμαστή μηχανή του πεπτικού συστήματος
Ευγένιος Χατζούδης
[Έναστρον]
Περισσότερα -
Ζωϊκά προϊόντα. Ζωϊκά παράγωγα Λίπη και καρυκεύματα
Συλλογικό έργο
[Astbooks]
Περισσότερα -
Φυτικά τρόφιμα. Ιχθυηρά. Γλυκαντικές ύλες
Συλλογικό έργο
[Astbooks]
Περισσότερα -
Επεξεργασία τροφίμων 1
Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες και ακτινοβολούμενη ενέργεια
Ευάγγελος Σ. Λάζος, Ανδριάνα Ε. Λάζου
[Εκδόσεις Παπαζήση]
Περισσότερα -
Περί εντοπιότητας και ιδιοτυπίας των τροφίμων
Μια εδαφική προσέγγιση της ανάπτυξης των αγροτικών περιοχών
Συλλογικό έργο, Gilles Allaire, Thomas Andrén, Θεοδοσία Ανθοπούλου, Filippo Arfini, Dominique Barjolle, Alberto Baptista, Giovanni Belletti, Pascal Bernardoni, Artur Cristóvao, Delphine Eynaudi, Corrado Giacomini, Δημήτρης Γούσιος, Ελένη Θ. Κοβάνη, Carmen Lozano, Andrea Marescotti, José Muchnik, Paulina Rytkönen, Javier Sanz - Canada, Luís Tibério
[Εκδόσεις Παπαζήση]
Περισσότερα -
Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης
Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
[Κυριακίδη Αφοί]
Περισσότερα -
Χημεία τροφίμων
Συλλογικό έργο, Hans - Dieter Belitz, Werner Grosch, Peter Schieberle
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Γάλα
Επιστήμη, τεχνολογία και έλεγχοι για τη διασφάλιση της ποιότητας
Χρήστος Κεχαγιάς
[Εκδοτικός Όμιλος Ίων]
Περισσότερα -
Εργαστηριακή μικροβιολογία τροφίμων
Συλλογικό έργο, Δημήτριος Τυμπής, Ελευθέριος Πετράκης, Σπυρίδων Κοντελές
[Δίσιγμα]
Περισσότερα -
Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Αλέξανδρος Χ. Στρατάκος
[University Studio Press]
Περισσότερα -
Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτεϊνών, σακχάρων, λιπιδίων και φυσικών χρωστικών
Επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Νομοθεσία τροφίμων και διατροφικοί κίνδυνοι
Συλλογικό έργο, Γιάννης Ζαμπετάκης, Σταμάτης Θεοχάρης, Χαράλαμπος Χ. Καραντώνης, Χρυσόστομος Κιρκιλλής, Αθανάσιος Παντελόγλου, Σωτήρης Στασινός
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα