Κατηγορίες για "Τροφή - Τεχνολογία"
Βιβλία για "Τροφή - Τεχνολογία"
-
Διαχείριση της ασφάλειας τροφίμων. Τόμος Ι
Δομή Υψηλού Επιπέδου ISO 22000:2018
Σπυρίδων Β. Ραμαντάνης
[Σύγχρονη Παιδεία]
Περισσότερα -
Συσκευασία τροφίμων
Αρχές και εφαρμογές
Μιχαήλ Γ. Κοντομηνάς
[Νέον Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Εφαρμοσμένη στατιστική στην επιστήμη τροφίμων και διατροφής
Δημήτριος Νικ. Πετρίδης
[Εκδόσεις σοφία]
Περισσότερα -
Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία
Συστήματα τροφίμων-διατροφής. Επισήμανση και ασφάλεια
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων
Βλαδίμηρος Π. Λουγκοβόης
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Fennema. Χημεία τροφίμων
Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin
[Παρισιάνου Α.Ε.]
Περισσότερα -
Διατροφή και χημεία τροφίμων
Σοφία Μηνιάδου-Μεϊμάρογλου, Χαράλαμπος Προεστός
[Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών]
Περισσότερα -
Μηχανική τροφίμων
Θεμελιώδεις έννοιες. Φαινόμενα μεταφοράς. Βασικές διεργασίες
Χαράλαμπος Ν. Λαζαρίδης, Αθανασία Μ. Γούλα
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Τα τρόφιμα και η θαυμαστή μηχανή του πεπτικού συστήματος
Ευγένιος Χατζούδης
[Έναστρον]
Περισσότερα -
Τα τρόφιμα και η θαυμαστή μηχανή του πεπτικού συστήματος
Ευγένιος Χατζούδης
[Έναστρον]
Περισσότερα -
Ζωϊκά προϊόντα. Ζωϊκά παράγωγα Λίπη και καρυκεύματα
Συλλογικό έργο
[Astbooks]
Περισσότερα -
Φυτικά τρόφιμα. Ιχθυηρά. Γλυκαντικές ύλες
Συλλογικό έργο
[Astbooks]
Περισσότερα -
Χημεία τροφίμων
Μιχαήλ Γ. Κοντομηνάς, Αναστασία Β. Μπαδέκα
[Νέον Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Διαχείριση ποιότητας στις επιχειρήσεις γεωργίας, τροφίμων & ποτών
Συλλογικό έργο, Φίλιππος Ι. Καρυπίδης, Αχιλλέας Κοντογεώργος, Δημήτριος Χ. Τσελεμπής
[Ζήτη]
Περισσότερα -
Επεξεργασία τροφίμων 1
Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες και ακτινοβολούμενη ενέργεια
Ευάγγελος Σ. Λάζος, Ανδριάνα Ε. Λάζου
[Εκδόσεις Παπαζήση]
Περισσότερα -
Περί εντοπιότητας και ιδιοτυπίας των τροφίμων
Μια εδαφική προσέγγιση της ανάπτυξης των αγροτικών περιοχών
Συλλογικό έργο, Gilles Allaire, Thomas Andrén, Θεοδοσία Ανθοπούλου, Filippo Arfini, Dominique Barjolle, Alberto Baptista, Giovanni Belletti, Pascal Bernardoni, Artur Cristóvao, Delphine Eynaudi, Corrado Giacomini, Δημήτρης Γούσιος, Ελένη Θ. Κοβάνη, Carmen Lozano, Andrea Marescotti, José Muchnik, Paulina Rytkönen, Javier Sanz - Canada, Luís Tibério
[Εκδόσεις Παπαζήση]
Περισσότερα -
Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης
Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
[Κυριακίδη Αφοί]
Περισσότερα -
Χημεία τροφίμων
Συλλογικό έργο, Hans - Dieter Belitz, Werner Grosch, Peter Schieberle
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Γάλα
Επιστήμη, τεχνολογία και έλεγχοι για τη διασφάλιση της ποιότητας
Χρήστος Κεχαγιάς
[Εκδοτικός Όμιλος Ίων]
Περισσότερα