*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,93 €
Διοίκηση εστιατορίου και μπαρ
"The Restaurant Operator's Manual" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: ·Allen Z. Reich
Μετάφραση: ·Αλεξάνδρα Γκολέτη
Επιμέλεια: ·Αλέξανδρος Παρασκευάς
Έκδοση: 2007 από "Έλλην"
Σελ.:431 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-286-586-5
Θέμα: "Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ."
Περιέχει:
- Διαχείριση της Κουζίνας και του Μενού
- Διεύθυνση της Τραπεζαρίας
- Διεύθυνση του Μπαρ
- Διαχείριση Ρευστού και Οικονομικών
- Προμηθευτές
- Καθαριότητα και Υγιεινή
- Ασφάλεια Εργασίας
- Διαχείριση Ενεργείας και Εξοπλισμού
- Οργάνωση του Μάρκετινγκ
- Διεύθυνση του Εστιατορίου.
(2007) Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου, Έλλην
(1999) Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου, Έλλην