*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 8,12 €
Olijfolie
De cultuur van de olijfboom: Het geheim voor een goede gezondheid: Richtijnen voor het juiste gebruik
"Το ελαιόλαδο: Ο πολιτισμός της ελιάς" (Πρωτότυπος τίτλος στα ελληνικά)
Συγγραφή: ·Νίκος Ψιλάκης ·Μαρία Ψιλάκη
Μετάφραση: ·Ingrid Van de Heuvel
Φωτογραφία: ·Νίκος Ψιλάκης
Έκδοση: 2002 από "Καρμάνωρ"
Σελ.:174 (22χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7448-35-9
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική" "Ελαιόλαδο"
Μη διαθέσιμη
(2007) Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850, Καρμάνωρ
(2007) Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850, Καρμάνωρ
(2007) Olive Oil, Καρμάνωρ
(2006) Kretens koken, Καρμάνωρ
(2002) Τα βότανα στην κουζίνα, Καρμάνωρ
(2002) Olive Oil, Καρμάνωρ
(2002) Olivenöl, Καρμάνωρ
(2002) L'olio d' oliva, Καρμάνωρ
(2002) Huile d'olive, Καρμάνωρ
(2002) Olive Oil, Καρμάνωρ
(2002) ΟЛИBКOBOE MAGЛO, Καρμάνωρ
(2002) Herbs in Cooking, Καρμάνωρ
(2002) Les herbes et plantes aromatiques dans la cuisine, Καρμάνωρ
(2002) Heilkräuter in der Küche, Καρμάνωρ
(2001) Κρητική παραδοσιακή κουζίνα, Καρμάνωρ
(2001) Το ψωμί των Ελλήνων και τα γλυκίσματα της λαϊκής μας παράδοσης, Καρμάνωρ
(2000) Die Kretische Kochkunst, Καρμάνωρ
(1999) Το ελαιόλαδο, Καρμάνωρ
(1997) Minos the King of Crete, Καρμάνωρ
(1997) The Gods of Ancient Crete, Καρμάνωρ
(1995) Monasteries and Byzantine Memories of Crete, Καρμάνωρ
(1995) Cretan Cooking, Καρμάνωρ
(1995) La cuidine Crétoise, Καρμάνωρ
() Die Kultur der Olive, Olivenöl, Καρμάνωρ
() Olive Oil, Καρμάνωρ