*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 6,36 €
Olive Oil
The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use (chinese)
"Το ελαιόλαδο: Ο πολιτισμός της ελιάς" (Πρωτότυπος τίτλος στα ελληνικά)
Συγγραφή: ·Νίκος Ψιλάκης ·Μαρία Ψιλάκη
Μετάφραση: ·Aidong Qu
Έκδοση: Ιούνιος 2007 από "Καρμάνωρ"
Σελ.:174 (22χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7448-49-9
Θέμα: "Ελαιόλαδο" "Μαγειρική, Ελληνική - Μεταφράσεις στα κινεζικά"
Μη διαθέσιμη
(2007) Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850, Καρμάνωρ
(2007) Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850, Καρμάνωρ
(2006) Kretens koken, Καρμάνωρ
(2002) Τα βότανα στην κουζίνα, Καρμάνωρ
(2002) Olive Oil, Καρμάνωρ
(2002) Olivenöl, Καρμάνωρ
(2002) L'olio d' oliva, Καρμάνωρ
(2002) Olijfolie, Καρμάνωρ
(2002) Huile d'olive, Καρμάνωρ
(2002) Olive Oil, Καρμάνωρ
(2002) ΟЛИBКOBOE MAGЛO, Καρμάνωρ
(2002) Herbs in Cooking, Καρμάνωρ
(2002) Les herbes et plantes aromatiques dans la cuisine, Καρμάνωρ
(2002) Heilkräuter in der Küche, Καρμάνωρ
(2001) Κρητική παραδοσιακή κουζίνα, Καρμάνωρ
(2001) Το ψωμί των Ελλήνων και τα γλυκίσματα της λαϊκής μας παράδοσης, Καρμάνωρ
(2000) Die Kretische Kochkunst, Καρμάνωρ
(1999) Το ελαιόλαδο, Καρμάνωρ
(1997) Minos the King of Crete, Καρμάνωρ
(1997) The Gods of Ancient Crete, Καρμάνωρ
(1995) Monasteries and Byzantine Memories of Crete, Καρμάνωρ
(1995) Cretan Cooking, Καρμάνωρ
(1995) La cuidine Crétoise, Καρμάνωρ
() Die Kultur der Olive, Olivenöl, Καρμάνωρ
() Olive Oil, Καρμάνωρ