*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Άτλας των εξερευνήσεων και των αυτοκρατοριών

"The Kingfishe Atlas of Exploration and Empires" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Simon Adams
Μετάφραση: · Κατερίνα Σέρβη
Εικονογράφιση: ·Mark Bergin
Έκδοση: Δεκέμβριος 2007 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:48 (32χ25), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-2511-9


Θέμα: "Άτλαντες - Βιβλία για παιδιά " "Παγκόσμια ιστορία. Πολιτισμός - Βιβλία για παιδιά"

Ο άτλας αυτός αποτελεί μια συναρπαστική ξενάγηση στον κόσμο της μεγαλειώδους εποχής των ανακαλύψεων. Περιλαμβάνει εντυπωσιακούς χάρτες σχεδιασμένους στο χέρι και πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για έθνη και αυτοκρατορίες, είναι επομένως ο τέλειος εικονογραφημένος οδηγός του κόσμου για την περίοδο 1450-1800.

- Ανακαλύψτε τις σπουδαίες αυτοκρατορίες των Μογάλ, των Οθωμανών, των Ίνκας και των Ισπανών.
- Επισκεφθείτε αποικιακά οχυρά στην Αφρική, ναούς στην Κεντρική Αμερική, εμπορικές βάσεις στην Ινδία, παλάτια στη δυτική Ευρώπη, γιαπωνέζικα κάστρα και οικισμούς των αποίκων σε κάθε γωνιά του Νέου Κόσμου.
- Μάθετε για τους ανθρώπους που επέκτειναν κράτη, δημιούργησαν αυτοκρατορίες, ανακάλυψαν νέες χώρες και πειραματίστηκαν με νέες ιδέες.
- Διαβάστε αναλυτικές παρουσιάσεις σημαντικών θεμάτων, όπως η Αναγέννηση, το δουλεμπόριο και ο Διαφωτισμός.
- Χρησιμοποιήστε τα εικονογραφικά σύμβολα για να εντοπίσετε τις σπουδαιότερες τοποθεσίες, μάχες, ταξίδια και να μάθετε απίθανες λεπτομέρειες για την καθημερινή ζωή.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας