*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Αυτιάς

"Langley Longears" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Julia Goschke
Μετάφραση: · Μαρία Παπαγιάννη
Εικονογράφιση: ·Julia Goschke
Έκδοση: Ιανουάριος 2009 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:28 (24χ24), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-2259-4


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Ο Αυτιάς έχει τα μεγαλύτερα αυτιά απ' όλα τα σκυλάκια στο λιβάδι. Του αρέσει να τρέχει με τα αδέρφια του, αλλά τα αυτιά του του βάζουν συνέχεια τρικλοποδιές. Του αρέσει να παίζει κρυφτό, αλλά τα αυτιά του τον μαρτυρούν όπου κι αν κρύβεται. Τι μεγάλος μπελάς αυτά τα αυτιά! Ο Αυτιάς τα στριφογυρίζει, τα τυλίγει από δω, τα μαζεύει και κει, αλλά τίποτα. Όλα τα σκυλάκια τον κοροϊδεύουν, αλλά, όταν θα χαθούν στο μεγάλο δάσος, τα μακριά αυτιά του θα γίνουν ο σωτήρας τους.

Η συγγραφέας και εικονογράφος Τζούλια Γκόσκε, στο πρώτο της αυτό παραμύθι, φωτίζει με χιούμορ και τρυφερότητα ένα θέμα σοβαρό κι ευαίσθητο: πώς είναι να είσαι διαφορετικός.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας