*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το μυστικό του Μπρατ

Το ημερολόγιο του Γιούρι Μαξίμοβιτς Κομόφ


Συγγραφή: · Φώντας Λάδης
Έκδοση: Νοέμβριος 1996 από "Δίαυλος"
Σελ.:78 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-531-006-6


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Διήγημα "

Ο Γιούρι Μαξίμοβιτς Κομόφ -πρώην πράκτορας της KGB- προσπαθεί να βρει δουλειά και "σκοπό ύπαρξης" μέσα σ' έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς. Τόποι, παλιοί και νέοι φίλοι, παρελθόν και μέλλον συγχέονται σ' ένα περιπετειώδες παρόν. Ιταλία, Λιβύη, Ισραήλ, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη. Ο τσάρος Νικόλαος Α΄, ο θησαυρός του Πριάμου, το πλουτώνιο, οι απαγορευμένες πόλεις, τα διαμάντια της Γιακουτίας προβάλλουν με φόντο τα κλεμμένα αρχεία της KGB.

"Όλα μοιάζουν ανάποδη ματριόσκα. Κάθε μυστικό κρύβει μέσα του ένα άλλο, μεγαλύτερο", λέει ο συγγραφέας Μαουρίτσιο, φίλος του Κομόφ.

Συμπρωταγωνιστής στο σύγχρονο αυτό αφήγημα είναι ένας μικροσκοπικός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο "μπρατ", που σημαίνει που σημαίνει "αδελφός" στα ρωσικά.

Το μυστικό του "μπρατ" δημοσιεύθηκε σε συνέχειες σε γνωστό περιοδικό της Αθήνας. Μετά ταξίδεψε στις σελίδες του Ίντερνετ. Τώρα προσγειώνεται στον οικείο σε όλους χώρο του βιβλίου, με την πειραματική μορφή ενός "σκιώδους" φωτορομάντζου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας