*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 15,52 €
Προμήθειες, κοστολόγηση, έλεγχος
Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των επισιτιστικών επιχειρήσεων
Συγγραφή: ·Χρήστος Τζένος
Έκδοση: Μάρτιος 2007 από "Le Monde / Les Livres du Tourisme"
Σελ.:247 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-86928-5-7
Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση " "Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ."
Μια επισιτιστική επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της και παράλληλα να έχει τις κατάλληλες δομές και διαδικασίες που θα εξασφαλίσουν την υψηλή αποδοτικότητά της. Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο κάθε επισιτιστική επιχείρηση μπορεί να οργανώσει τις διαδικασίες προμηθειών, κοστολόγησης, αξιοποίησης και ελέγχου των παραγωγικών της συντελεστών. Τα θέματα αυτά αναλύονται μέσα από τα κεφάλαια του βιβλίου:
Οι δαπάνες για την αγορά και συντήρηση του εξοπλισμού
·Η προμήθεια των πρώτων υλών
·Το κόστος του ανθρώπινου δυναμικού
·Οι τεχνικές κοστολόγησης
·Η ορθολογική αξιοποίηση των συντελεστών παραγωγής
·Οι μέθοδοι ελέγχου
·Η αξιοποίηση της απόδοσης
(2007) Εισαγωγή στη θεωρία του τουρισμού, Interbooks
(2004) Μάρκετινγκ τουρισμού και ποιοτική εξυπηρέτηση, Interbooks
(2001) Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου, Le Monde / Les Livres du Tourisme