*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Άτλας ανατομίας

Όργανα, συστήματα: Με τη διάσημη εικονογράφηση Sobotta

"Atlas der Anatomie" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: ·Μενέλαος Καραντζάς ·Ρούλα Κοκολιού
Επιμέλεια: · Βασίλης Μπαμπούρης ·Κωνσταντίνα Τριανταφυλλοπούλου
Έκδοση: 2009 από "Ελευθερουδάκης"
Σελ.:439 (34χ26), Σκληρό εξώφυλλο


Θέμα: "Ανατομία, Ανθρώπινη"

Η ανθρώπινη ανατομία μπορεί να περιγραφεί με τρόπο κατανοητό σε όλους.

Ο πολυτελής "Άτλας ανατομίας" θα σας ξεναγήσει στο συναρπαστικό κόσμο τυ ανθρώπινου σώματος . Στις σελίδες του απεικονίζονται με μεγάλη λεπτομέρεια τα όργανα και τα μέρη του σώματος, ενώ οι πολύπλοκες λειτουργίες των συστημάτων του οργανισμού παρουσιάζονται και αναλύονται από τη συντακτική ομάδα τού παγκοσμίως φημισμένου άτλαντα Sobotta. Επιπλέον, παρουσιάζονται και εξηγούνται με σαφήνεια οι συνηθέστερες παθήσεις και δυσλειτουργίες, μαζί με τις αντίστοιχες καθιερωμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους.

Ο "Άτλας ανατομίας" είναι το ιδανικό βοήθημα για τον ιατρό και τον φοιτητή, αλλά και για όποιον χρειάζεται αξιόπιστες ιατρικές πληροφορίες.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας