*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η τέχνη στην πρώτη σελίδα

71 καλλιτέχνες δημιουργούν τα εξώφυλλα της A.V.


Συγγραφή: · Αντώνης Κυριακούλης ·Έρση Χατζηαργυρού ·Βαγγέλης Περρής · Δημήτρης Θ. Αρβανίτης (Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: ·Δημήτρης Μαστρογιαννίτης ·Αγγελική Μπιρμπίλη
Καλλιτεχνική επιμέλεια: · Γιάννης Ψυχοπαίδης · Δημήτρης Θ. Αρβανίτης · Παντελής Γ. Λαζαρίδης · Βλάσης Κανιάρης · Αλέκος Φασιανός ·κ.ά. · Λάκης Λαζόπουλος · Τάσος Βρεττός · Αλέκος Παπαδάτος · Γιάννης Μόραλης ·Αχιλλέας Χρηστίδης · Χριστίνα Δάρρα · Διαμαντής Αϊδίνης ·Ναταλία Τσουκαλά ·Βαγγέλης Περρής · Αντώνης Κυριακούλης · Φώτης Πεχλιβανίδης · Τάσος Παυλόπουλος · Stephen Antonakos · Απόστολος Γιαγιάννος · Τάκης Διαμαντόπουλος · Δημήτρης Παπαϊωάννου · Δημήτρης Κλ. Ρόκος
Έκδοση: Οκτώβριος 2009 από "Athens Voice"
Σελ.:170 (30χ23), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89617-7-7


Θέμα: "Ζωγραφική - Συλλογές τέχνης " "Εικονογράφηση"

Κάθε Πέμπτη όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι και όλοι ξέρουν ότι μια ολοσέλιδη εικόνα ενός έργου τέχνης θα χρωματίσει την Αθήνα, θα κάνει όλη την πόλη μια υπαίθρια γκαλερί. Αυτή η τέχνη-πρωτοσέλιδο, ένα μάλλον μοναδικό παγκοσμίως φαινόμενο, η εικόνα ενός εικαστικού έργου στο δρόμο, ίσως αλλάξει τον τρόπο που οι πολίτες της πόλης αντιμετωπίζουν την τέχνη, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης, σε βαθμό που δεν φανταζόμαστε.

Η τ έ χ ν η ερμηνεία της καθημερινότητας, πρώτη είδηση, κάθε βδομάδα 100.000 εικαστικές προκηρύξεις. 71 δημιουργοί της εικόνας αναδεικνύουν τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η πόλη, σχολιάζουν οπτικά την επικαιρότητα. Και αυτή τη χρονιά το άθροισμα των εξωφύλλων της A.V., μέσα στο Μουσείο Μπενάκη και συγκεντρωμένο σ’ ένα άλμπουμ, μετατρέπεται σε ημερολόγιο καταγραφής των στιγμών όπου συναντήθηκαν η έμπνευση του καλλιτέχνη και η καθημερινή ζωή των αναγνωστών, μέσα από την πρώτη σελίδα μιας εφημερίδας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας