*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 15,26 €
Οργάνωση, τεχνική εστιατορικών μονάδων
Οργάνωση, τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
Συγγραφή: ·Αθανάσιος Γ. Μάρας
Έκδοση: 2009 από "Interbooks"
Σελ.:236 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-390-027-3
Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση "
Μη διαθέσιμη
(2006) Στοιχεία διαιτητικής και σύνθεση εδεσματολογίων (menu) στις επισιτιστικές μονάδες, Interbooks
(2005) Food and beverage management, Interbooks
(2004) Βασικές λειτουργίες ξενοδοχειακών μονάδων, Interbooks
(1999) Έλεγχος, τιμολόγηση στις επισιτιστικές τουριστικές επιχειρήσεις, Interbooks
(1997) Bar, ποτά, οινολογία, Interbooks