*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 7,30 €
Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων
Συγγραφή: · Γιώργος Κλειδαράς
Έκδοση: 2009 από "Ίων"
Σελ.:64 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-411-677-0
Θέμα: "Μαγειρική" "Διοίκηση και οργάνωση "
Ο έλεγχος και η τιμολόγηση εδεσμάτων είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην παραγωγή και την διάθεση, δηλαδή την κουζίνα και το εστιατόριο. Ένα εγχειρίδιο για σπουδαστές και επαγγελματίες με δείγματα και πίνακες μενού και τιμολογήσεων τροφίμων και ποτών.
(2008) Στοιχεία οινολογίας, Ίων
(2004) Εστιατορική τέχνη, μενού, οινολογία, καφέ μπαρ, Ίων
(2004) Υγιεινή χώρων μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, Ίων
(2003) Μαγειρική τέχνη, Ίων
(2003) Ιστορία, δεοντολογία και αγωγή, Ίων